Bright Future AI Services Kft – IT fejlesztés és tanácsadás

Ajánlatunk StartUp-ok támogatására

Minden Startup hatalmas kihívással néz szembe a Seed szakaszban: egyszerre kell az alapvető üzleti, piaci és termék fejlesztési célok mentén előre jutni, miközben erősen limitáltak a pénzügyi és egyéb erőforrások. Ennek a legkritikusabb oldala hogy versenyfutásban az idővel kell létrehozni az MVP-t (Minimum Viable Product), ami mind üzleti, mind szervezeti, mind technológiai szempontból megfelelő, validálható.

Cégünk ebben a munkában a termék innovációs, kutatási és a kivitelezés technikai megvalósításában tud segíteni.

A kutatási és rendszer fejlesztési területeken kívül jártassak vagyunk az agilis módszertanban, a projektszemléletű menedzsmentben és ezek üzleti kapcsolódásaiban, az üzleti érték orientált kivitelezésben.

Együttműködésünk során partnerként, proaktívan tudjuk támogatni azt a folyamatot, ami az MVP elkészítéséhez vezet. A rendelkezésre álló keretek között segítünk megvalósítani a koncepciót – folyamatos tervezéssel és adaptációval. Nem pusztán az erőforrást tudjuk biztosítani időelszámolásban.
Ilyen módon sokkal hatékonyabban és gyorsabban tud fejlődni a start-up, bármely életszakaszában. Együttműködésünk segíthet jobban fókuszálni a többi szervezet- és üzletfejlesztés folyamatra és innovációra.

Tanácsadóként is tudjuk segíteni ezt a folyamatot: fel tudjuk mérni, auditálni a technikai road map-et. Segíteni tudunk azonosítani a kockázatokat, értékelni tudjuk az alkalmazott fejlesztés módszertant és javaslatokat tudunk tenni megvalósítási stratégiákra, utakra.

Külső szemmel tudjuk validálni a fejlesztési tervek megvalósíthatóságát, ütemezését és a szükséges erőforrások mértékét.

Rólunk

A Birloni Ferenc PhD és György P. Bruno alapította a Bright Future AI Services Kft. kutatás és alkalmazás fejlesztő cég, ami az elmúlt években több startup innovatív (termék) fejlesztésében is részt tudott venni.

A UAviation, University of Melbourne, Cannahealth, LifeStyleBreakthrough, Imagize, ProEnviron, MediAR, CloudCam, a Polymorph Studio és egy európai bank voltak partnereink.

Az alapítók sokéves tapasztalattal rendelkeznek a fejlesztésekben és célhoz rendelt alkalmazások elkészítésében.

György P. Bruno, CEO korábban, a Zinemath Zrt.-be sikeresen vont be €5M kockázati tőkét. Birloni Ferenc CTO-val közösen €8M K+F pályázatot nyertek a zMed oktatási platformra.

Birloni Ferenc a Tokyo Egyetemen szerzett doktori fokozata után jelenleg agilis módszertant is oktat a University of Melbourne-n, felhasználva több, mint 20 éves szakmai tapasztalatát.

Korábbi projektjeink során dolgoztunk az MTVA, az NN biztosító, és a Pécsi Tudományegyetem részére is.

Weboldal: www.bf-ai.com