Alapszolgáltatások

Jogi szolgáltatások

Eljön az a pillanat, amikor az alapítók úgy érzik ideje megtalálni a megfelelő szervezeti kereteit az együttműködésnek. Ez sok kérdést vet fel, ami hosszabb távon kritikus jelentőségű is lehet, ezért jó ha megfelelő jogi és üzleti megfontolások előzik meg a végleges struktúra kialakítását.

Projekt menedzsment

Sokszor érezheti egy startup alapító akár a tőkebevonás előtti, akár utáni szakaszban, hogy túl sok számára a szervezési munka, a határidők betartása és betartatása nehézséget jelent, nem beszélve a megcélzott mérföldkövek, KPI-k felügyeléséről. Ekkor segíthet egy projekt menedzser, aki mind erőforrást, mind tapasztalatot és módszertant tud adni számotokra, hogy tényleg csak az sikerkritikus feladatokra tudjatok koncentrálni.

Controller csomag

Amikor a tulajdonosok között üdvözölhetünk egy kockázati tőkealapot az egyben azt is jelenti, hogy szigorú, rendszeres adatszolgáltatást kell tudnunk biztosítani feléjük. Ez tipikusan nem a fő kompetenciája az alapítói csapatnak, ezért sokszor túl sok időt emészt fel részükről. Ebben próbálunk segíteni úgy, hogy egy delegált kontrolling szakértővel levesszük ezt a terhet a vállatokról.

Könyvelés, bérszámfejtés

Teljes körű könyvviteli, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinek tapasztalt, megbízható partnereink segítségével.